Samtec Motorola LS 1203 – USB

Samtec Motorola LS 1203

Samtec Motorola LS 1203

Samtec Motorola LS 1203 - Telsat doo. - Servo Mihalja 10, Novi Sad

Barkod čitač laserski Samtec Motorola LS 1203 – USB

Motorola LS 1203 sa USB ili RS232 priključkom. Projektovan je za svakodnevnu upotrebu i svojim kvalitetom omogućuje znatnu uštedu u troškovima održavanja i servisa. Ergonomski dizajn omogućuje svakodnevnu upotrebu bez zamora rokovaoca, a pripadajući stalak omogućava praktično samostalan rad. Testiran na pad sa visine od 1,5m na betonsku površinu, a isporučuje se ili sa USB ili RS232 priključkom.

Najnoviji u ponudi laserskih skenera Samtec Motorola LS 1203 nudi odličan kvalitet po veoma prihvatljivoj ceni. Prilikom izbora partnera za novi uređaj vodili smo računa da ispunjava sve protrebe našeg tržišta, da svojim kvalitetom pruži pouzdan i praktičan uređaj i sve to uz minimalne troškove ulaganja. Nakon detaljnog testiranja izbor je pao na Motorolu, pre svega zbog rigorozne kontrole kvaliteta koja se sprovodi na svakom uređaju koji izađe iz fabrike. Potvrda ovog kvaliteta je i činjenica da Samtec Motorola LS 1203 izdržava višestruke padove sa preko 1.5 metara visine koja predstavlja najčešću visinu na kojoj se uređaj nalazi prilikom rada.

Samtec LS 1203 je laserski skener projektovan da odgovori potrebama malih i srednjih objekata kao što su kiosci, butici, knjižare, zapravo većini maloprodajnih objekata. Brzina skeniranja kao i opšte karakteristike uveliko olakšavaju i ubrzavaju proces primanja i izdavanja robe, kao samu sigurnost i pouzdanost tog procesa. U segmentu laserskih skenera Samtec Motorola LS 1203 ispunjava i pojedinim segmentima prevazilazi sve kriterijume za jedan laserski skener. Brzina skeniranja od 100 skenova u sekundi, polje čitanja od 0 do 26 cm, “plug and play” interfejs, više su nego dovoljni da zadovolje potrebe Vašeg prodajnog objekta.

Samtec Motorola LS 1203 poseduje jednostavan interfejs za povezivanje, detekciju postolja čime se  dobija skener za prodajno mesto i znatno olakšava prelazak sa “ručnog” načina skeniranja na skeniranje sa postoljem.