Program kasa F

Program kasa F

Program kasa F

Kasa F je kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji sa podrškom za fiskalne uređaje. Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva i u svakom trenutku omogućava uvid u stanje zaliha i ostvareni dnevni pazar.

 

Ubrzavanje i olakšavanje rada

Program Kasa F Vam na vrlo jednostavan način nudi mogućnost promene cena ili naziva artikala tako da nemate potrebu da to radite ručno na fiskalnoj kasi. Takođe, zaduženje radnika i obračun dnevnog pazara se kreiraju automatski, dostupni su u svakom trenutku, čime se štedi Vaše vreme.

Stanje zaliha, analiza prodaje i profita

U svakom trenutku možete videti izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha i dr., na osnovu kojih možete planirati nabavku i pratiti prodaju, a koji se automatski arhiviraju na kraju dana.

Apsolutna kontrola poslovanja od strane vlasnika

Program Kasa F je koncipiran tako da samo administrator ima privilegije da vidi sve u programu. Više nivoa sigurnosti omogućiće Vam da se zaštitite od svih mogućih malverzacija. Za veći broj zaposlenih program automatski sračunava zaduženje po radniku što Vam omogućava da svakog dužite ponaosob.

Uvek dostupna tehnička podrška

Tim od 15 stručnjaka zadužen je za odgovaranje na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za Logik programe, putem telefona, e-mail-a, internet konekcije ili dolaska u Vaše prostorije.

Maksimalna pouzdanost u radu

Preko 2900 zadovoljnih korisnika, pravnih lica, dokazuje pouzdanost i sigurnost našeg poslovnog softvera. Tačnost i preciznost programasmanjuju faktor ljudske greške, što Vam omogućava bolju kontrolu poslovanja.

Jednostavnost pri korišćenju

Program Kasa F je vrlo jednostavan za korišćenje, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna. Princip rada u programu je identičan za sve segmente, što u mnogome olakšava snalaženje u programu.

 

Dnevni i periodični pregled (izveštaj) prodaje

U svakom trenutku možete pregledati izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha, itd.Na osnovu ovih izveštaja možete planirati nabavku i pratiti prodaju. Svi ovi izveštaji, zajedno sa svim pojedinačnim računima, se arhiviraju na nivou dana.

Pored toga, program Kasa F omogućava direktno izvršenje “Z” izveštaja fiskalnog uređaja (ukoliko uređaj poseduje odgovarajuću softversku komandu).

Knjigovodstvena dokumentacija

Uz sam program za vođenje maloprodaje isporučuje se i dodatna aplikacija Kasa Dokumenti za dokumente iz domena knjigovodstva: kalkulacije, nivelacije, fakture i profakture, interne dostavnice, gotovinske račune, … Svaki proknjiženi dokument će ažurirati bazu podataka na računaru ali i artikle (nazive, cene, …) u samom fiskalnom uređaju. Akcije su u najvećoj mogućoj meri automatizovane, pa se izborom virmanskog načina plaćanja u programu Kasa F automatski kreira faktura u programu Kasa Dokumenti, spremna za štampanje na alternativnom A4 štampaču, snimanje u PDF ili HTML format ili direktno slanje faksom.

Evidencija partnera

Kasa Partneri je još jedan dopunski program koji se nalazi u standardnom paketu. Program vodi evidenciju o Vašim partnerima (kupcima i dobavljačima). U svakom trenutnu možete videti saldo sa partnerima, proknjižiti uplatu ili videti generalije za konkretnog partnera.Ovaj dodatni program se u dragstorima i prodavnicama može koristiti i na alternativni način za evidenciju kupaca na odloženo plaćanje čekovima. U ovom režimu rada program dozvoljava kupcu da pazari robu samo do vrednosti čeka koji je dao unapred (za više je potrebno odmah doplatiti kešom ili dati novi ček).